Peter vanlaet zeg het vandaag chords

Date de publication: 30.11.2021

Rene Froger. Tuesday 16 November

Monday 4 October Sunday 13 June Saturday 2 October Search Search. Feesten met kerst. Tuesday 19 October

Thursday 16 September Als zij danst. Our House. Saturday 2 October Wednesday 2 June Ik haal alles uit het leven!

Karen Damen. Als jij me kust dan is het zomer. Una Fortiva Lagrima.

Nummers uit het album

Sunday 26 September Later komt de spijt. Voor mij is het zomer. Regi feat. Wednesday 8 September Friday 20 August

De cirkel is rond. Monday 11 October Who's Loving You. I'm not so tough. Sunday 5 September Ik wil je niet kwijt.

Interface language

Vreemde Handen. Saturday 13 November Ik haal alles uit het leven.

Wednesday 10 November Voor altijd in mijn hart. Zeg het vandaag? When The Going Gets Tough. Wednesday 1 September Phil Hunter.

Pieter van Laer

Sunday 8 August Sunday 17 October Zet de tijd even stil. Thursday 7 October Stap voor stap. The Rose.

• Voor jou Christoff.
  • I've Only Begun to Fight Live.
  • Het Vliegerlied.
  • Wednesday 16 June

Tuesday 8 June. Zo bijzonder. De Deurzakkers? Tuesday 19 October Over the Rainbow. Daar coveren ze elkaars nummers. Thursday 8 July I Wish.

Soortgelijke artiesten

Out In The Streets. Friday 5 November Thursday 2 September Killing Dragons.

Ga met me mee Lindsay. Vorige week raakte bekend dat alle artiesten van het voorbije seizoen een unieke Liefde voor Muziek-aflevering hebben opgenomen voor Rode Neuzen Dag Someone To Say Hi To.