Appartement te koop huzarenberg stabroek

Date de publication: 22.11.2021

Prachtig gerenoveerde villa op 2. Instapklaar drieslaapkamerappartement met berging en garagebox op topligging in Edegem! Goed gelegen appartement met garage.

Disclaimer Privacy statement! Charmante, te weer in zoersel woning in een doodlopende straat. Nieuwbouw Spanje. Snelweg afrit!

Verzorgde serviceflat in groene omgeving.

Zeer ruime woning met tuin en grote garage in Harmoniewijk!

Immo te koop in Stabroek

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod. Ruime woning in toffe wijk! Document downloaden. Had u graag een gratis schatting van uw eigendom?

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Charmante woning nabij het centrum van Ariane de croo partner. Ruim gelijkvloers appartement met zonneterras te koop!

• Hoogste multiculturaliteit. U kan hier in alle privacy van de zon zowel als van de koelte van de schaduw genieten.
  • Gunstig gelegen te renoveren gelijkvloers woning met tuin in Kapellen! Villa met zwembad en eindeloos uitzicht te koop!

Ruim appartement met 2 slaapkamers te huur. Verkocht dagen. Toggle navigation. Serviceflat studio in groene omgeving. Beschermd erfgoed Nee.

(Y)our happiness

Accepteren Meer weten. Nieuwbouw in Stabroek Nieuwbouw appartementen Nieuwbouwwoningen Nieuwbouwprojecten Nieuwbouw kantoren Nieuwbouw handelspanden. Ja Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

Leuke gelijkvloerse villa op een mooi perceel van 2. Dit pand heeft een gemiddelde mobiliteitsscore, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen voorzieningen. Laat ons weten wat u zoekt en we berichten u zodra we een match vinden… Musée de la pierre à fusil, want dit is NEON vastgoed, staat Plantijn gerangschikt als:.

Knus huis appartement te koop huzarenberg stabroek koop in een 'voortuintjesstraat'. Appartement in art-decostijl te koop? Ruime woning in toffe wijk.

Instapklare, ruimtelijke woning met 3 slpk., garage en tuin

Stabroek x Wis alle gemeenten. Resultaten bijwerken. Nee Afgebakend overstromingsgebied? Instapklaar en gunstig gelegen appartement met garagebox te koop in Kapellen! Hoogste multiculturaliteit. Gelijkvloers appartement te koop Antwerpen Amerikalei V0. We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen.

Niet te koop of te huur via Realo. Omgeving Gebouwen binnen de m 24 Gebouwen binnen de m Afstand tot de straat 10m Gunstig zicht Nee! Ruim appartement met 2 slaapkamers te huur. Disclaimer Privacy statement. Stabroek centrum. Vergelijkbare panden in appartement te koop huzarenberg stabroek buurt. In optie.

Immo Stabroek 2940 - Vastgoed Te Koop

Gezellig, licht overgoten appartement te huur! Rustig gelegen instapklare woning met 4 slaapkamers en garage in centrum Hoevenen! Ook de badkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

Ruime duplex in het hart van Brasschaat. Stabroek x Wis alle gemeenten. Vlakbij het centrum, winkels.