- Z04 - v.v. Ons Genoegen Zwijndrecht - Vogelverenigingen Rayon 5

Tentoonstelling 2020 gecanceld
Update tentoonstelling 2020

Beste Leden,

Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen heeft het bestuur een plan gemaakt om de tentoonstelling te kunnen organiseren binnen de regels van het RIVM.

Helaas zijn er tijdens de voor inschrijving slechts 85 vogels aangemeld. Er was een minimum aantal vogels van 125 afgesproken en het bestuur moet helaas besluiten om de tentoonstelling 2020 te annuleren.

Het bestuur vindt het jammer dat er zo weinig leden iets van zich hebben laten horen, maar we respecteren de keuze van de leden die hiermee een duidelijk signaal hebben afgegeven.

We hopen op betere tijden. De voorbereidingen voor de tentoonstelling 2021 zijn inmiddels afgerond en het bestuur gaat er vanuit dat we volgend jaar de onderlinge strijd weer met elkaar aan kunnen gaan en vooral genieten van elkaars vogels.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur v.v. Ons Genoegen Zwijndrecht.
Voor meer informatie kunt u terrecht op onze website.
Klik hiervoor op de bovenstaande knop om eens een kijkje te nemen op onze website.

Adresgegevens clubgebouw:
v.v. Ons Genoegen
Uilenvliet 37a,  3333BS Zwijndrecht
Verenigingsnieuws
3e zaterdag v/d maand
Vogelbeurs van 9:00 uur tot 12:00 (m.u.z. juli en augustus)
Technische dag 2020
Beste leden,

Helaas heeft het bestuur moeten besluiten om de technische dag van zaterdag 3 oktober te annuleren.
Deze dag is normaal gesproken een zeer sociale dag en dat maakt het onmogelijk om op deze dag te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.
We rekenen op uw begrip en we hopen volgend jaar weer een technische dag kunnen organiseren.

Met vriendelijke groet,